Dan före avfärd!

 
Miami Beach 2012-07-12



Idag är det lite dystra miner över att behöva återigen packa väskan för att flyga. Men för denna gången är vår resa slut och vi flyger hem istället för till en annan stad här i USA. Vi har idag haft en väderlek som ändrats hela tiden. Vi låg på stranden från halv tio till halv 1 innan den första regnskuren kom. Då bestämde vi oss för att packa våra väskor så vi slipper detta i morgon och kan sova ut istället. Så denna dag har mest bestått utav väskpackning och lite vila på rummet. Skönt de med , om inte annat så var de behövligt.

Ikväll ska vi ut och äta på en sushi restaurang här i i Miami Beach. Så de ska bli spännande att testa på här med.

Som sagt får se om de blir ett inlägg till innan vi återigen sitter på flyget. Annars landar vi på Kastrup kl 12, är väl på svensk mark en timme senare. SKÖNT!

Ha de så bra nu, så ses vi allihop om några dagar :)

Over and out
/E&N

Kommentarer
Postat av: Micke o maje

Hej!
Nu längtar vi att få träffa er ! sitter just nu i ett mulet och småregnigt Halmstad och vet inte vad vi ska hitta på i dag.Det väl ner på stan och kolla läget o ta en fika.Till i morgon är väl planen att köra mot Malmö vid 11'30 för att möta er på Malmö C.Ring oss så snart ni landat i CPH så vet vi ungefär hur lång tid vi behöver! Ha det gott med er,Micke o Maje !!!

2012-07-13 @ 10:52:03
URL: http://Enusaresa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0