Strandhänge!

 
Miami Beach 2012-06-09
 

 
Hallåå!
 
Idag började vi morgonen (kl7) med en rask morgonpromenad på ca 7 km för att lämna tillbaks bilnyckeln till hyrbilen. För igår när vi skulle lämna tillbaks den efter shoppingen så hade hyrfirman stängt och för att undvika att betala en extra dag så var vi tvugna att lämna nyckeln idag innan kl 8.
Efter detta käkades en frukost på Miamis strand med utsikt över soluppgång och arbetarna som förberedde stranden för dagens turister.
 
Efter frukosten kom regnet, vi passade på att vila lite frukost på rummet, frammåt 12-tiden gick vi ner till stranden, då var det varmt men inte strålande sol. Vattnet var varmt och skönt, alldeles ljummet och verkligen badvänligt, även för badkrukor. Det var var uppskattningsvis 28 grader +/- någon grad i vattnet.
 
På stranden träffade vi ett mycket trevligt Svenskt par som reste runt i USA med sin son. Dem var mycket trevliga och deras son var väldigt mysig och charmig. Efter en hel dag på stranden och mycket samtalande med våra nya svenska vänner och utbyte av restips mm... så gick vi ut och åt tillsammans på strandpromenaden. Mycket gott och mysigt.
 
Imorgon blir det åter strandhänge om vädret tillåter, just nu åskar det över atlanten. Men det är varmt och klibbigt som i vilket asiatiskt land som helst, GÖTT!
 
Over and out
 
/E&N
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0