halvvägs ner!

San Simeon 2012-06-27
 
 

 
God kväll!
Nu ligger vi helt utslagna i sängen halvvägs ner till LA. Det känns skönt efter ca 6 timmar i bil från SFO. Vi körde lite fel ner när vi bråkade med vår GPS som inte ville köra samma väg som vi ville. Men efter de gick det mycket smidigt hela vägen.
 
Vägen som vi åker på heter highway 1, och går längs kusten här i Califonien. Den var/är vädigt fin och mäktigt när man åker upp och ner för bergen här. vilket ledde till lite illamående hos en utav oss. Men en väldigt fin natur, vi har sett fåglar, rovfåglar, kor i olika färger och även elefantsälar. Dem sista djuren var häftiga saker, stora, lata och feta, lite som amerikanerna själva.
 
När vi kom fram var det bara att dumpa in väskorna på rummet och hitta en restaurang att äta på. Vilket inte var svårt eftersom de bara ligger hotell häromkring oss. VI åt en väldigt billig och god middag ikäll. Så nu ligger vi här som sagt och somnar nog till en baseballmatch inom en snar framtid.
 
Att ladda upp bilder är fortfarande lite segt, men när vi kan så får ni se hur vi har de med. Men fram tills dess får ni nöja er med att läsa om vad vi gör och vad vi panerar att göra :)
 
Imorgon fortsätter färden ner til LA, den beräknas ta ca 5 timmar. Så vi har redan köpt oss varsin macka att äta innan vi åker neråt.
 
Over and out
/E&N

Kommentarer
Postat av: Micke o maje

Godmorgon på er! Äntligen får vi sitta och äta frukost med solen som gäst.Det har vi längtat efter! Maje säger att ni ska ta kort på alla kändisar ni nu kommer att få se i LA.Kör lungt nu på resten av resan så hörs vi.Skicka gärna ett kort till oss på Hagöns camping i Halmstad efter som vi inte ännu sett det som ligger hemma! Spanien gick till final i går efter straffar mot Portugal! Kramar till er från Micke o Maje

2012-06-28 @ 09:30:56
URL: http://Enusaresa.blogg.se
Postat av: Farmor Margreth

Hej på Er! Ni verkar ha en riktigt händelserik resa vilket väl var meningen. Det är svårt att fatta allt ni upplever här från lilla Trummenäs. I dag har jag åter spelat 18 hål golf och på em dansat linedans i två timmar. Mina tassar värker så nu blir det till att sätta dom i varmt vatten och samtidigt titta på fotbollen. Det får väl duga det också!!
Kram från mig!

2012-06-28 @ 20:55:28
Postat av: Ingela o Eine

Hej på er!Skönt att höra att allt är bra!
Vi jobbar och sliter alla tre.Snart semester i sikte och bättre väder förhoppningsvis.
Har ni hemlängtan????
Hälsningar från Ingela, Eine o Helena

2012-06-28 @ 21:43:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0