SHARK ATTACK!

 
Los Angeles 2012-06-02


Hejsan!
Idag har vi bara tagit de lugnt och skönt. Vi åkte ner till Santa Monica för lite sol och bad. Det blev mycker sol och lite bad eftersom de var så sjutk kallt i vattnet. Men det var ändå många utav lokalbefolkningen som bade för fullt. Precis som rubriken lyder så såg vi troligtvis en haj idag. För något annat djur borde väl inte kustbevakningen jaga iväg från strand kanten?!? Så de tyckte vi var häftigt! Efter det var vi inte i så mkt i vattnet alls. Estella doppade i alla fall halva kroppen, kärringdopp enligt viss (Badkrukan him self). 
 
Vi vattnet fanns det även en stor pir, som hade lite små butiker, restauranger och ett nöjesfält på,dock väldigt litet men ändå. Det var här vi beslöt oss för att äta lunch på Tacobell. Denna restaurang har vi bara hört goda ord ifrån så vi blev inte besvikna på deras tacos, mummsfillibaba! 
 
Ikväll åt vi återigen på Panda express. Denna lilla chinakrog blev vår favorit här i LA, prisvärt och mycket gott. Tips till er som ska åka till LA någon gång :)
 
NU ligger vi i sängen och ska strax sova, för imon bär de av mot VEGAS. Där är det uppemot 40 grader varmt, så där får vi väl inte klaga på värmen. Men de var allt för ida från oss, skrev ett långt inlägg innan men de försvann pga tekniska fel, skjut irreterande! Men men, inte mycket att göra åt de.
God natt från oss och God morgon till ER! Hoppas att ni får en varm och soligt dag :)
 
Over and out
/E&N
 

Kommentarer
Postat av: Micke o maje

Sun attack! Idag har Jacob o Oscar på besök.Sol och tom bad i ett 20 gradigt vatten.Brr.Efter det var vi på Tylösand och spelade äventyrs-minigolf gissa vem som vann. P givetvis.I kväll har den grillade kycklingen med bacon intagits och därefter var det :plump:kortspel som gällde och gissa vem som vann även där? Micke b givetvis! hA det så bra så hörs vi vidare! Alla vi hälsar så gott och kör lungt till Vegas! MB

2012-07-03 @ 22:38:10
URL: http://Enusaresa.blogg.se
Postat av: Ingela o Eine

Då får vi hoppas att AC:n fungerar väl i bilen på vägen till LA! Det är hyfsat väder i Växjö också, nästan 20 sent på kvällen. Sköt om er och kör försiktigt och vi ser med intresse fram mot er nästa rapport. Hälsn från oss på Päronv genom ED

2012-07-03 @ 23:29:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0