Shopping, igen :)

 
Los Angelse 2012-07-01


Tjoohoo allesammans!
 

Nu sitter vi återigen på rummet och har lite lätt ångest, (läs Estella), över allt som vi har shoppat. Men vi är ju här bara en gång i livet kanske, så de gäller att passa på ;)
 
Vi passade idag på att ge oss själva en sovmorgon, eftersom butikerna idag, söndag, inte öppnade förens kl 11 idag. Så vi åt en frukost som bestod utav en macka, joggi och ett glas juice. Som vi vart duktiga att handla i en vanlig butik. Efter denna stadiga frukost satte vi oss i bilen slog på gps:en och körde mot vårt första stopp som var Beverly hills Mall. I denna gigantiska galleria fanns alla möjliga butiker, men vi, Estella, såg mest framemot Victoria's secret butiken. Som även den var gigantisk! Detta reulterade i att Estella köpte med sig halva butiken efter 1.5 timme. Niklas var mindre glad, hehe.
 
När vi var mätta på denna gallerian kände vi att det kurrade lite i kistan, så då begav vi oss till Rodeo Drive för att shoppa, och äta lunch. Shoppingen den här gången stod Niklas för, han hittade äntligen sin Ralph Lauren butik. Så efter ca 1.5 timme där innen med kunde vi äntligen leta upp ett ställe att äta på. 
 
De vi hittade trodde vi var gott och nyttigt, men de var nog bara nyttigt och inte så gott. För att citera Niklas "Vad f*n är det här för ost?! Smakar inte som vanligt. Men Niklas då de var ju Tofu. ÅHHH, allt är ju för fasen vegan mat på de här stället." Så vi gick därifrån icke mätt och belåtna, bara 150kr fattigare. 
 
Vi åkte nu till en utomhus galleria, där varje märke hade sin butik utomhus. Det var mysigt att strosa runt där inne/ute, men det var väldigt mycket folk idag med tanke på att de är söndag idag. Så vi betade av dem ca 150 butikerna snabbt och enkelt. Sedan på med vår älskade gps och sedan hem igen. VI beslöt oss därefter för att prova på ett utav USA:s bästa hamburger ställen, In'n'out burger. Dessa var sjuuukt goda och kosta ca 10dollar för oss båda för varsin meny! Bästa maten här i LA! Och billigast ;)
 
Nu ska vi bara ta det lugnt och skönt dricka varsin öl/cider och äta chips :) För vi har ju som sagt semester! Hoppas att ni har de bra hemma, och att de inte regnar allt för mycket. För hos oss skiner solen med ca 25-30 grader, helt lagom varmt. 
 
God natt från oss och godmorgon till er!
 
Over and out
 
/E&N
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anniepannie!

Låter som ni har det underbart !
Måste göra en mot kommentar om regnet.. Hos mig är det sol & värme (har tillochmed blivit lite brun!!!), för Växjös del kan jag tyvärr inte svara ;)
Puss&Kram

2012-07-03 @ 09:36:26
Postat av: Ingela o Eine

Hej igen!
Ja, bruna är inte vi iallafall. Vi är fortfarande vita som lakan, men det är ju bra för då blir man ju inte så rynkig... Som sagt, här är det mördarsniglarna som njuter. Faktiskt lite varmare idag och snart är det semester. Fast inte för Helena som sliter o släpar. Kramar från oss.

2012-07-03 @ 19:00:38
Postat av: Ingela o Eine

Hej igen!
Ja, bruna är inte vi iallafall. Vi är fortfarande vita som lakan, men det är ju bra för då blir man ju inte så rynkig... Som sagt, här är det mördarsniglarna som njuter. Faktiskt lite varmare idag och snart är det semester. Fast inte för Helena som sliter o släpar. Kramar från oss.

2012-07-03 @ 19:01:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0