Walk & ride of fame!

 
Los Angeles 2012-06-30
 


 
Hola hola!
 
Idag har vi verkligen varit aktiva, eller iallafall sett jättemycket. Vi började morgonen med frukost i soluppgång på vårt hotell. Vidare så snörade vi på oss "gå-skorna" och drog mot Hollywoods "walk of fame" med alla stjärnor i marken med kändisars namn ingraverade. Vi har sett massvis med olika kändisars stjärnor och fotat de som vi gillar bäst. Det var verkligen som en fest på hela gata, människor överallt, musik överallt och massa människor som var utklädda till olika filmkaraktärer.
 
Vi gjorde även en s.k startour, vilket då innebär att man åker i en buss och får se massa schyssta områden som exempelvis Beverly Hills och Rodeo drive. Under turen gjorde vi olika stopp vid kändisars hus och vissa av deras restaurangen. Vi har bla sett A. Kutcher´s hus och restaurang, huset var riktigt mäktigt medan hans kinarestaurang såg mindre mäktig ut, vi har även sett L. Caprio´s hotell som hade poolparty på taket idag. Vi fick även se den exakta platsen där Chris Brown slog Rihanna efter att festat på en nattklubb i närheten. Vi har sett gymmet där A. Schwarzenegger brukade träna. Vi har även sett Kodiak och China Theater samt alla kända nattklubbarna som alla kändisar festa på.
 
Vi har bla sett Madonnas, Michael Jacksons, Beckhams, A. Kutchers, Dr Phils, T. Cruise, H. Klum, Ozzbournes, C. Aguileras, S. Speilbergs hus, sjukt häftiga, stora och framförallt ofattbart dyra hus.
 
Vi har även varit på LA-ink och kollat läget, häftig att ha varit där faktiskt. Tyvärr var inte Kat Von D där men alla andra artister som finns med på hemsidan jobbar varje dag i princip.
 
Nu ikväll har vi hämtat Kina-mat från vårt nya favoritställe "Panda-express" som ligger ca 2 min från vårt hotell, sjukt gott och väldigt mycket mat för 6 dollar (vi kan utan problem dela en portion)
 
Over and out
 
 BEVERLY HILLS
 
MICHAEL JACKSONS STJÄRNA PÅ
WALK OF FAME
 
/E&N
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ingela o Eine

Hej igen!
Oj, vad ni hinner med mycket! Vi blir bara mer o mer ressugna. Hoppas att ni får en bra dag.
Kramar från Ingela o Eine

2012-07-01 @ 18:43:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0