American Museum of Natural History

 
New York 2012-06-20
 
 


Hejsan!
 
Idag var vi på AMNH och kollade på en massa djur och kulturer från olika delar av världen, vi såg en film som handlade om rymden och vårt solsystem, med mest fokus på solen och vårt solsystem. Vi såg även en IMAX film som handlade om apor och elefanter som blivit lämnade själva och sedan omhändertagna av männisor, inte så häftigt, ganska drygt att sitta där.
 
Det fanns även en utställning om djur och växter som lyser av sig själva. Det var häftigt att se, fanns tydligen en svamp i Svergie som gjorde detta. 
 
I samband med att vi såg filmen om rymden fick man även gå en utställning från den första sputniken kom tll rymden till hur de tror att vi kommer att leva i rymden sedan. Men även hur forskningen ser ut inom rymdteknik. 
 
Det fanns mycket att se och även berätta men då skulle vi få sitta här en bra stund och knappra. Vilket vi inte hinner eftersom vi ska på musikal idag. Till Estellas stora lycka :) Mer om musikalen får ni imon.
 
Nu ska vi gå upp på vårt rum och göra oss snygga, eller så snygga som de går i 93 F, vilket är ca 33 grader, och de var vid kl halv fem! Vi kommer att smälta bort imorgon då det sägs bli ännu varmare. Tur de är sista dagen imon, sen bär de av mot San Fransico, där det ska finnas bra badmöjligheter. SKÖNT!
 
Over and out
 
FIGUR FRÅN PÅSKÖN
BLÅVAL I NATURLIG STORLEK
 
/E&N
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0