Hop on hop off

San Fransisco 2012-06-24

Hejsan!
 
Precis som rubriken lyder åkte vi idag en hop on hop off buss genom hela SFO. Det var kul att se staden från ett annat perspektiv, det är ju inte så att vi orkar gå runt och se alla dessa kända ställen i staden eftersom hela staden är en jävla berg och dalbana ;) Träningsvärk, check!
 
Det vi har glömt att berätta är att det tydligen är Pride festival här. För er som inte vet vad detta är kan vi väl säga, att alla gay, lesbiska och bi/trans sexuella personer är ute på gatorna här. Så det är väldigt mycket speciella personer.
 
Men tillbaka till buss turen, den tog oss hela vägen ut till golden gate bro. Denna bro var helt fantastisk. Vi tog oss en promenix, hurtiga som vi ju är, detta tog oss ca 1.30 timme att göra, med några fotostopp på vägen :) såklart.
 
Vi tog oss även till en av topparna som SFO består utav för att se den berömda Lombard street. Den krokigaste vägen i hela SFO. Det var roligt att se denna väg, eller vad man nu ska kalla den för. Förutom alla dessa jäkla backar och speciella personer gillar vi staden. Det är en mysig stad utan stress, till skillnad från NYC.
Over And Out
 
 
/E&N
P:S Bilderna går väldigt långsamt att ladda upp nu på kvällen här. Så ni får dem imon på morgonen för oss, eftermiddag för er:) VI tycker det är väldigt roligt att ni är många som läser och kommenterar bloggen och vad vi hittar på, men även vad ni gör hemma :)  D:S

Kommentarer
Postat av: Ingela o Eine

Hej på er!!
Tack för kortet som kom idag!
Det har ösregnat precis hela dagen.Det gillar ju sniglarna....
Stig hälsar så gott till er.
Kram från Ingela o Eine

2012-06-25 @ 19:06:41
Postat av: maria

Ni behöver inte längta hem eftersom det har varit 11 grader varmt (kallt) och ösregn hela dagen :( och jag som börjat min semester .... Nu kan det bara bli bättre ! Kul att läsa att ni har det bra i alla fall. Kram :)

2012-06-25 @ 23:46:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0