San Francisco

 
San Francissco 2012-06-22
 


Hejsan!
Nu ligger vi i sängen på hotellet. trötta och slitna efter dagens flyg tur, som sagt var ca 2.5 timmar försenat. Men de gick snabbt när vi väl kom upp i luften.
Hotellet ligger mitt i smeten här. Det står killar och spelar på gammla burkar precis nedanför vårt fönster. Både kul och jobbigt, haha. När vi anlände hit tog vi första bästa taxi in till stan, för att sedan bara slänga in väskorna och sedan börja leta efter något att äta. Vi hittade till slut en myssig restaurang som serverade en väldig god lax med potatismos och kokta grönsaker, detta föll oss båda i smaken :)
 
Nu ska vi bara ta det lungt och vila upp oss inför morgondagens biljettletande till Alcatraz, som dessvärre värkar vara slutsålda :( mindre kul för oss. Men envisa som vi är ska vi komma dit!
 
Over and out
/E&N

Kommentarer
Postat av: Micke o maje

Vad mycket roligt ni hinner med!! Jag vill också vara med! Vi är nu också på västra sidan...Halmstad! Midsommarafton var trevlig med gott sällskap,god mat och lekar men vädret var inte det bästa regnskurar. Vi hoppas på bättre väder idag.
Kramar från mamma,pappa och Olle.

2012-06-23 @ 13:01:47
URL: http://Enusaresa.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0