Sista dagen i New York!

New York 2102-06-21
 

 
Hejsan allesammans!
 
Det är med blandade känslor detta inlägg skrives, som ni säkert förstått ska vi lämna NYC för denna gången...
Vi glider imorgon 5.30 (vår tid 2012-06-22) till JFK för att forstätta vår resa mot San Fransisco. Vi har haft en otroligt rolig och varm tid i NYC, som har bjudit på varierande aktiviteter, sevärdheter, shopping, underbara kvällar samt trevliga amerikanare :)
 
Dagen har bestått av lite shopping, men mest kringstrosande på 5 avenyn och madison avenue. Vi besökte även Apple butiken på 5 Av som Niklas nog hade övernattat i om han hade fått. Där fanns hur mycket som helst och lite till. Alla tillbehör man kan tänka sig och som sagt lite till... Där hade man kunnat köpa mycket bra saker och även mycket onödiga saker.
 
Jo igår var vi ju på "Lion King" på Broadway, det ni! Inte varje onsdagskväll som man sitter och kollar på en Broadwaymusikal. Så skulle man ha det när man har det som sämst. Vi såg även en sjukt stor folkmassa mitt på Times Square som utförde yoga, det måste ha varit tusentals personer, riktigt häftigt och alla gjorde som en tjej på en av skärmarna på en skyskrapa. Men åter till musikalen var oerhört bra gjord och mycket rolig och utan tvekan värd sina pengar, vi sa efteråt båda två att vi kunnat tänka oss att gå på fler. Vi satt jämte ett par från Japan som lyckades sova sig igenom 3/4 av pjäsen, tveksam på om deras uppskattning var lika stor som våran. På andra hållet hade vi ett trevligt par från Texas som pratade mycket med innan och i pausen.
 
Ikväll har vi suttit och ätit kvällsmat i Central Park igen och kollat på baseball eller typ softball, riktigt roligt. Vi sprang även på en Svensk familj som vi pratade lite med om NYC.
 
Vi har nog båda kommit fram till att vi stormgillar New York City och kommer att återvända hit någon gång snart:)
 
Over and out!
 
TYVÄRR SÅ FUNKAR DET I NULÄGET ATT LADDA UPP BILDERNA, ÅTERKOMMER MED DESSA :) 
 
/E&N
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0