Slappdag och Shoppingdag

 
San Francisco 2012-06-25
 

Wazaa!
 
I morse vid vår "frukost" eller bull och muffinsbuffé så träffade vi en familj ifrån Värnamo som var mycket trevliga. De gjorde ungefär samma resa som oss fast började från andra hållet. Så vi pratade om vad vi kunde rekomendera på dem ställen vi varit på och dem rekomenderade andra saker till oss på dem ställerna de hade varit på. Mycket bra och mycket trevlig familj!
 
Idag har vi mycket riktigt gjort som rubriken säger, dvs shoppat! Vi har kommit hem med massvis av kassar trots detta så har vi faktiskt inte gjort av med så gräsligt mycket pengar. Det är faktiskt väldigt billigt i USA om man ska köpa märkeskläder och dylikt.
 
Då vi redan har sett "allt" som vi ville i SFO, unnade vi oss denna shoppingdag. Vi lyckades även i morse boka biljetter till MBL (MajorBaseballLeague) derbyt mellan San-Francisco GIANTS och Los Angeles DODGERS! Detta ska vi nu gå på om några timmar och det ska bli sjukt häftigt!
 
Skor och kläder är iallafall hälften så dyrt som hemma och vi har verkligen prickat rätt tid att åka till USA för nu har alla butiker sina årliga sommarREA! Niklas kollade på golfklubbor idag, det var tydligen sjukt billigt med här, han funderar på att köpa med sig några hem, då det var ca 3 gånger billigare här än hemma.
 
Vädret har varit bra även idag, lite kyligt i morse men frammåt eftermiddagen varmt och behagligt.
 
Inga bilder från dagen då det har blivit mycket, det kommer snart en bild med lite av våra shoppingfynd, troligtvis  i slutet av denna resan ;)
 
BILDER FRÅN GÅRDAGEN OCH ALCATRAZ KOMMER SNART, HÅLL UT :)
 
Nu sticker vi och kollar Dodgers Vs. Giants! (Ganska go måndagskväll)
 
Over and out 
 
/E&N

Kommentarer
Postat av: Farmor Margreth

Ville gärna tacka för kortet jag fick i går från Er. Jag gillar ju sätta upp vykort jag får på kylskåpet! Det är så kul att läsa om era upplevelser. Här händer det ju inte så mycket. I dag har jag spelat golf med 70-tal andra seniorer i vår veckotävling. Gick sådär!
Ha det gott o njut på! Det gör jag!!

2012-06-26 @ 15:37:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0